Categorie: Zuidvruchten

Er zijn 35 producten.

Item 1-12 van 35 in totaal item(s)

Zuidvruchten

Zuidvruchten voor het ontbijt, zuidvruchten als snack of snoepje, of zuidvruchten bij het avondeten: het kan allemaal! Zuidvruchten zijn namelijk erg divers, waardoor u eindeloos kunt variëren. 

Door de inname van zuidvruchten bij het ontbijt te combineren met ontbijtgranen en/of noten, krijgt u voldoende energie om de ochtend door te komen. Zo zorgen zuidvruchten ook ‘s middags voor energieboost (soms met behulp van wat toegevoegde suikers), waardoor u er weer tegenaan kan. Bestel direct en ervaar het zelf!

Gezondheidsvoordelen zuidvruchten

Iedere zuidvrucht is natuurlijk uniek, en heeft zo zijn eigen gezondheidsvoordelen, maar er zijn een aantal vaak terugkerende voordelen. Zo zitten veel zuidvruchten vol met vezels die een verzadigend gevoel geven en de spijsvertering bevorderen, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden en de stoelgang bevorderd wordt.

In zuidvruchten zitten vaak diverse mineralen, maar een veel voorkomende mineraal in zuidvruchten is kalium. Kalium reguleert samen met chloor en natrium de vochtbalans en bloeddruk in het lichaam. Kalium heeft hierbij een bloeddrukverlagende werking, en is daarmee belangrijk voor de bloeddruk en gezondheid van het hart. Daarnaast helpt het bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel, waardoor deze beter in evenwicht blijft en schommelingen voorkomen worden.

Zuidvruchten van Versenoten.nl

Al meer dan 50 jaar staan wij op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van noten, pinda’s en zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis.