Categorie: Ongebrande Noten

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Ongebrande Noten

Ongebrande noten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens erg gezond. Ze zijn uitermate geschikt om te verwerken in diverse gerechten, om door het ontbijt te doen of om gewoon zo op te eten. Ongebrande noten passen in bijna alle diëten. Dit komt omdat ongebrande noten erg verzadigend zijn en veel goede vetten bevatten.

Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog onze heerlijke ongebrande noten. Bekijk ons hele assortiment ongebrande noten hieronder!

Verschil gebrande en ongebrande noten

Het verschil tussen gebrande en ongebrande noten is de bereidingswijze van de noot. Onze gebrande noten worden op lage temperatuur gebrand in plantaardige (soja) olie. De ongebrande noten zijn rauwe noten, die dus niet in de oven zijn geweest. Aangezien deze noten niet aan een verhoogde temperatuur zijn blootgesteld bevatten ze iets meer vitamines en mineralen dan gebrande noten. Het is echter slechts een miniem verschil, aangezien wij onze noten branden met de goede kant van de oliën, namelijk plantaardige olie. Bekende ongebrande noten zijn bijvoorbeeld walnoten en paranoten

Ongebrande noten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse ongebrande noten te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het bereiden en verkopen van diverse soorten notenpinda’s en zuidvruchten. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat lekker is en leveren wij onze producten altijd dagvers bij u thuis. 

Om ongebrande noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak. 

Ongebrande Noten