Categorie: Cashewnoten

Cashewnoten

Cashewnoten zijn één van de meest populaire noten in de wereld. En terecht, want ze zijn heerlijk in talloze gerechten, of om zo op tafel te zetten als gezonde snack voor vrienden en familie.

Onze cashewnoten zijn rijk aan vezels, bevatten geen cholesterol en zitten boordevol vitaminen, mineralen en gezonde vetten om je energie op peil te houden. Wacht daarom niet langer en bestel de lekkerste cashewnoten in onze notenshop! 

Het gebruik van cashewnoten

De cashewnoot is een veelzijdig nootje met een heerlijk romige smaak, en is daarom terug te vinden in veel van onze notenmixen. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden als vleesvervanger bij de avondeten, of om van te snoepen bij de borrel. De ongebrande cashewnoot is uitermate geschikt om mee te bakken, of om bijvoorbeeld door de yoghurt of salade te doen. U kunt kiezen tussen gebrande of ongebrande cashewnoten, en of u de gebrande cashewnoten met of zonder zout wilt hebben.

Cashewnoten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse cashewnoten te bestellen. De cashewnoot is een echte hardloper op onze markten, waardoor wij inmiddels meer dan 50 jaar ervaring hebben in het bereiden en verkopen van cashewnoten. Hierdoor krijgt u heerlijk verse cashewnoten snel bij u thuis geleverd!

Om de cashewnoten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak.

Cashewnoten