Categorie: Grote pinda's

Grote pinda's

Onze grote pinda’s worden met liefde gebrand en dat proeft u! Naast het feit dat grote pinda’s erg lekker zijn, zijn ze ook goed voor u. Pinda’s zijn namelijk peulvruchten die uw eetpatroon verrijken met eiwitten en onverzadigde (goede) vetten. Ze kunnen dus als vleesvervanger functioneren, maar zijn ook uitermate geschikt om in tussendoortjes te verwerken, of om bijvoorbeeld pindakaas mee te maken.

Gezondheidsvoordelen grote pinda’s

In grote pinda's zitten veel verschillende vitamines en mineralen. Zo zitten er onder andere koper, mangaan, fosfor en de vitamines B3 en B11 in (grote) pinda's. Deze vitamines brengen veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Vitamine B3 is namelijk belangrijk bij de aanmaak van vetzuren en helpt het bij de energievoorziening in het lichaam. Vitamine B3 is daarentegen belangrijk voor de groei en ontwikkeling van het lichaam, met name bij nog ongeboren kinderen. Daarnaast bevatten grote pinda's veel vitamine E. Dit is belangrijk bij de aanmaak van rode bloedcellen en functioneren deze vitamines als antioxidant. Als laatste bevatten grote pinda's veel eiwitten wat zorgt voor weefselopbouw en -herstel. 

Grote pinda’s van Versenoten.nl

Wij staan inmiddels al 50 jaar lang op diverse markten en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het bereiden en verkopen van o.a. notenpinda's en zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren we alle noten vers bij u thuis.

Om de grote pinda's zo lang mogelijk te kunnen bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijven de pinda’s het langst houdbaar en lekker van smaak.

Grote pinda's