Categorie: Vliespinda's

Vliespinda's

Vliespinda’s: perfect om pindakaas van te maken, heerlijk door uw notenmixen en lekker om tussendoor te eten! Onze vliespinda’s worden vers voor u gebrand op onze markten, daardoor zijn ze extra lekker en met het vliesje om de pinda zorgen ze voor een heerlijke smaakexplosie!

Gezondheidsvoordelen van vliespinda’s

Vliespinda’s zijn peulvruchten die uw eetpatroon verrijken met eiwitten, vitamines en mineralen. Zo zitten er onder andere koper, mangaan, fosfor en de vitamines B3 en B11 in vliespinda’s. Vitamine B3 is belangrijk voor de energievoorziening en de aanmaak van vetzuren in het lichaam. Vitamine B11 is belangrijk voor de groei en ontwikkeling van het lichaam. 

Verder zijn pinda’s een goede bron van vitamine E. Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en functioneert als antioxidant. Daarnaast zitten er veel eiwitten in pinda’s, wat zorgt voor weefselopbouw- en herstel.

Vliespinda’s van Versenoten.nl

Wij staan inmiddels al 50 jaar lang op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het bereiden en verkopen van o.a. noten, pinda’s en zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren we alle noten vers bij u thuis.

Om de vliespinda’s zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijven de vliespinda’s het langst houdbaar en lekker van smaak.

Vliespinda's