Categorie: Gebrande Noten

Er zijn 14 producten.

Item 1-12 van 14 in totaal item(s)

Gebrande Noten

Onze noten worden vers voor u gebrand op al onze markten. Door ze te bakken worden de noten knapperiger en voller van smaak, terwijl de structuur niet verandert en de gezonde voedingsstoffen behouden worden.

Onze gebrande noten zijn los verkrijgbaar, maar worden ook gebruikt om onze heerlijke noten mixen samen te stellen. Voor de liefhebbers hebben we de noten met wat zout, of in sommige variaties met heerlijke kruiden. Zo heeft u vele keuzemogelijkheden, en is er voor ieder wat wils!

Verschil gebrande en ongebrande noten

Het verschil tussen gebrande en ongebrande noten is de bereidingswijze van de noot. Onze gebrande noten worden op lage temperatuur gebrand in plantaardige (soja) olie. De ongebrande noten zijn rauwe noten, die dus niet in de oven zijn geweest. Aangezien deze noten niet aan een verhoogde temperatuur zijn blootgesteld bevatten ze iets meer vitamines en mineralen dan gebrande noten. Het is echter slechts een miniem verschil, aangezien wij onze noten branden met de goede kant van de oliën, namelijk plantaardige olie. Gebrande noten zijn dus ook erg gezond!

Gebrande noten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse gebrande noten te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het bereiden en verkopen van diverse soorten notenpinda’s en zuidvruchten. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat lekker is en leveren wij onze producten altijd dagvers bij u thuis.

Om gebrande noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak.

Gebrande Noten