Categorie: Noten

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)

Noten

Noten zijn enorm veelzijdig. Zo zijn ze lekker om tussendoor van te snacken, maar ook om ’s avonds van te genieten met een drankje. Daarnaast bevatten ze veel gezonde voedingsstoffen, die allerlei voordelen hebben voor uw gezondheid. Hierdoor passen ze in bijna alle diëten.

Wij hebben veel verschillende noten mixen met variërende samenstellingen, maar verkopen de noten natuurlijk ook afzonderlijk. Wilt u gezonder gaan eten? Neem dan de ongezouten of zelfs ongebrande noten. De lekkerste noten kopen doet u bij Versenoten.nl. 

Gebrande en ongebrande noten

Wij branden uw noten vers op onze markten. Dit doen we met soja olie: een plantaardige olie die aan de goede kant van de oliën staat. Deze noten zijn heerlijk om te nemen bij de borrel, maar ook om zo te eten. Gebrande noten hebben we zowel gezouten als ongezouten, dus er is voor ieder wat wils! Daarnaast hebben we ook ongebrande noten. Deze zijn ideaal om ’s ochtends door het ontbijt te doen, om gezond van te snacken, of om mee te bakken. Meer weten over gezonde noten en of ze in uw voedingspatroon passen? Lees dan meer informatie in onze blog over noten

Noten van Versenoten.nl

Wij staan inmiddels al 50 jaar lang op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het bereiden en verkopen van o.a. noten, pinda’s en zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren we alle noten vers bij u thuis. 

Om de noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijven de noten het langst houdbaar en lekker van smaak.