Categorie: Doppinda's

Doppinda's

Bent u niet vies van een beetje rommel? Dan zijn onze Israëlische doppinda’s perfect voor u! Ze worden ambachtelijk gebrand in onze oven en zijn daarom extra lekker. Gaat u liever voor het gemak? Bekijk dan onze grote pinda’s of vliespinda’s, die beide meteen te eten zijn.

Gezondheidsvoordelen pinda’s

In pinda's zitten veel verschillende mineralen en vitamines. Zo zitten er onder andere mangaan, koper, fosfor en de vitamines B3 en B11 in. Vitamine B3 is belangrijk voor de energievoorziening en de aanmaak van vetzuren in het lichaam. Vitamine B11 is belangrijk voor de groei en ontwikkeling, met name voor nog ongeboren kinderen. Verder zijn pinda's een goede bron van vitamine E. Deze vitamines spelen een belangrijke rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en functioneren als antioxidant. Daarnaast zitten er veel eiwitten in pinda's, wat zorgt voor weefselopbouw- en herstel. 

Doppinda’s van Versenoten.nl

Wij staan inmiddels al 50 jaar lang op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het bereiden en verkopen van doppinda’s. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren we alle noten vers bij u thuis.

Om de pinda’s zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijven de pinda’s het langst houdbaar en lekker van smaak.

Doppinda's