Categorie: Moerbeibessen

Moerbeibessen

Moerbeibessen zijn de perfecte toevoeging voor door salades, de muesli of een snack in combinatie met nootjes. Ze hebben een licht zoete smaak, en zijn niet alleen lekker, maar ook gezond!

Gezondheidsvoordelen moerbeibessen

Moerbeibessen hebben een hoog eiwitgehalte, die de spierherstel en -opbouw bevorderen. Daarnaast zijn de bessen een bron van ijzer, calcium, vitamine C en vezels. Met name de vezels zorgen voor een verzadigd gevoel, en regelmatig gebruik van moerbeibessen kan de eetlust en de spijsvertering verbeteren. Daarnaast is regelmatige consumptie bevorderlijk voor het genezen en voorkomen van bloedarmoede, bleekheid, constipatie, duizeligheid, hartkloppingen en slapeloosheid.

Moerbeibessen kunnen zorgen voor een lagere cholesterolgehalte en een verlaging van de bloedsuikerspiegel. Daarnaast verrijken ze het bloed en kalmeren ze de zenuwen. Verder kunnen ze het gezichtsvermogen versterken.

Moerbeibessen van Versenoten.nl

Al meer dan 50 jaar staan wij op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van o.a. superfood. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis.

Moerbeibessen