Categorie: Walnoten

Walnoten

Walnoten worden al eeuwen geassocieerd met een gezonde conditie van de hersenen. Recent onderzoek wijst uit dat deze oude wijsheid waar is! Walnoten zitten boordevol vezels, vitamines, mineralen, antioxidanten en enkelvoudige vetzuren.

Naast dat walnoten gezond zijn, zijn ze ook nog eens heerlijk van smaak. Zelfs ongebrand zijn ze een heerlijk knapperige snack of goed te combineren in salades of in het ontbijt. 

Voordelen van walnoten

Walnoten bevorderen de concentratie en de spijsvertering, maar zorgen ook voor een verzadigd gevoel. Daarnaast zijn ze goed te gebruiken als vleesvervanger, of als middel om je spierweefsel te laten herstellen na het sporten. Daarnaast zijn ze erg lekker, zowel door een heerlijke notenmix als los. Lees voor meer informatie over de voordelen van walnoten onze blog over de walnoot.

Walnoten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse walnoten te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het verkopen van walnoten. Onze walnoten zijn verkrijgbaar in dop, gepeld of als onderdeel van onze ongebrande noten mixen. Wat u ook besteld, het wordt vers en snel bij u thuis geleverd!

Om de noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak.