Categorie: Incabessen

Incabessen

De incabessen hebben een heerlijke frisse zoetzure smaak, en is daarom heerlijk om te combineren met andere zoete(re) bessen. De bessen zijn op natuurlijke wijze gedroogd.

Incabessen behoren tot de superfoods, aangezien ze een hoog gehalte aan goede voedingsstoffen en antioxidanten hebben. Deze hebben positieve effecten op de gezondheid. 

Gezondheidsvoordelen incabessen

Incabessen bevatten meerdere vitamines uit het vitamine B-complex en vitamine C. Daarnaast bevatten ze veel mineralen, zoals calcium, fosfor, kalium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, selenium, sodium en zink. Deze hebben elk hun eigen gezondheidsvoordelen, waaronder vorming, versterking en groei van botten en spieren, regulering van bloeddruk en versterking van het afweersysteem.

Naast antioxidanten zitten er ook polyphenolen en carotenoiden in, dit zijn stoffen die een ontstekingsremmende werking hebben. Hierdoor hebben ze een positief effect op de gevolgen van astma en allergieën. Daarnaast werden ze vroeger ingezet tegen vele ziektes, zoals bijvoorbeeld hepatitis, astma, malaria, dermatitis en reuma.

Als laatste hebben de incabessen ook een lichte laxerende werking, dit is dus handig voor mensen die last hebben van obstipatie.

Incabessen van Versenoten.nl

Al meer dan 50 jaar staan wij op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van o.a. superfood. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis.

Incabessen