Incabessen Incabessen Verse gezonde noten
  • Incabessen Incabessen Verse gezonde noten

Incabessen

€ 2,75
Inclusief belasting

Inca bessen, ook wel gouden bessen genoemd, zijn mooie vruchten en heerlijk. U kunt van al deze voedingsstoffen genieten met een heerlijke snack, of ze opnemen in je salades en desserts.

Inca bessen behoren tot de superfoods, omdat ze een hoog gehalte aan goede voedingsstoffen en antioxidanten hebben. Deze hebben positieve effecten op de gezondheid. 

Aantal

Gezondheidsvoordelen incabessen

Vitamines en mineralen

Incabessen bevatten meerdere vitamines uit het vitamine B-complex en vitamine C. Daarnaast bevatten ze veel mineralen, zoals calcium, fosfor, kalium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, selenium, sodium en zink. Deze hebben elk hun eigen gezondheidsvoordelen, waaronder vorming, versterking en groei van botten en spieren, regulering van bloeddruk en versterking van het afweersysteem.

Ontstekingsremmende werking

Naast antioxidanten zitten er ook stoffen in die een ontstekingsremmende werking hebben, namelijk polyphenolen en carotenoiden. Hierdoor hebben ze een positief werking tegen de gevolgen van astma en allergieën. Daarnaast werden ze vroeger ingezet tegen vele ziektes, zoals bijvoorbeeld hepatitis, astma, malaria, dermatitis en reuma.

Allergenen

Product kan sporen bevatten van: aardnoten (pinda's), noten

Voedingswaarde

Per 100 gram:

Energie kJ | kcal: 1426 kJ | 338 kcal
Vetten: 3,7 g
Waarvan verzadigd: 0,5 g
Koolhydraten: 58,6 g
Waarvan suikers: 31,4 g
Eiwitten: 9,9 g
Zout: 0 g

Ingrediënten

Physalisbessen

  • Veilig bestellen Veilig bestellen
  • Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,- Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,-
  • Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker. Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker.