Bij Versenoten.nl kunt u op verschillende manieren betalen.

Ideal iDEAL. Veilig betalen op internet via uw eigen bank. Hierna is verzenden via PostNL
(mocht u betaling vai iDEAL niet gelukt zijn dan kunt u het bedrag overmaken op Raborekening NL20 RABO 01741.59.218 t.n.v. Versenoten.nl)
Paypal Paypal. Veilig betalen met uw creditcard. Hierna is verzenden via PostNL. Om te betalen via Paypal is alleen een emailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op een Paypal-rekening.
Overmaken Overmaken op NL 24 INGB 0007 4166 93 t.n.v. Versenoten.nl. Hierbij dient u vooraf het verschuldigde bedrag over te maken (inclusief verzendkosten). Deze optie is mogelijk bij verzending via PostNL.
Mistercash MisterCash. Snel eenvoudig en veilig betalen. Populair in België.
Sofort Banking Sofort Banking Veilig internetbankieren via uw eigen bank. Populair in Duitsland.

Wij hanteren altijd snelle levering en bij iDEAL, Paypal. MisterCash en Sofort Banking kunnen wij direct zien dat uw betaling is gelukt en kunnen wij dus ook snel leveren.

Bij overmaken kan het een dag duren voordat wij u betaling kunnen zien. Dit kan zijn bij een boeking van een andere bank als de ING en als het een betaling uit het buitenland betreft. In deze gevallen duurt het meestal 1 werkdag extra.