Categorie: Paranoten

Paranoten

Paranoten of Braziliaans noten zijn fantástico! Ze zijn heerlijk om door het ontbijt te doen en zeer gezond. Ze bevatten een mix aan antioxidanten en mineralen die zorgen voor een goed immuunsysteem.

Het is echter verstandig om de inname van paranoten te beperken tot 6 à 8 noten per dag in verband met de hoeveel selenium in paranoten.

Selenium in paranoten

Selenium heeft positieve uitwerkingen, zoals het tegengaan van de vorming van schadelijke stoffen en het bevorderen van een goede weerstand. Teveel selenium innemen kan echter leiden tot een seleenvergiftiging, wat onder andere maagpijn, vermoeidheid, haaruitval en huiduitslag als gevolg kan hebben. Daarom raden wij aan maximaal 6 tot 8 paranoten per dag te eten. Lees voor meer informatie onze blog over paranoten.

Paranoten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse paranoten te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het verkopen van paranoten. We verkopen de paranoten los, of in onze ongebrande notenmix. 

Om de noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak. 

Paranoten