Wij verzenden onze pakketten via MyParcel, onderdeel van PostNL. Zodra u bij ons besteld heeft ontvangt u een bevestiging over de mail hiervan. Indien uw bestelling een pakket is dan wordt deze aangeboden bij PostNL en ontvangt u een Track&Trace code (per mail) van ons. Hierdoor kunt u uw bestelling volgen en weet u wanneer deze is afgeleverd.

Snelle Levering

Wij trachten altijd naar een snelle levering van uw bestelling. Indien u met iDEAL, PayPal, MisterCash of Sofort Banking heeft betaald kunnen wij doorgaans direct zien of uw betaling is geslaagd. Wij zullen dan ons uiterste best doen om uw bestelling dezelfde dag nog klaar te maken en bij PostNL aan te bieden. Hierdoor heeft u meestal de volgende dag uw bestelling al in huis.

Mocht u hebben gekozen voor overboeking dan kan het langer duren voordat wij zien of de betaling geslaagd is. Vanuit het buitenland en een rekeningnummer anders dan de rabobank zal het een dag extra duren. Daarna volgt hetzelfde proces en ontvangt u uw bestelling snel in huis.

Nederland

In Nederland:

Onder de €25,- zijn de verzendkosten €6,85

Boven de €25,-  tot EUR 50,- zijn de verzendkosten €3,95

Vanaf €50,- GEEN verzendkosten!

Kies nu ook voor een afhaallocatie! (pakjegemak)

België

In België:

Standaard €11,85 verzendkosten

Tijdelijk bij bestellingen vanaf €50,- EUR 3,95 verzendkosten.

Duitsland

In Duitsland:

Standaard €11,85 verzendkosten

Tijdelijk bij bestellingen vanaf €50,- EUR 3,95 verzendkosten.

Al onze producten worden verzonden door Notenhandel 'V.O.F De Noot'. Dit bedrijf heeft al bijna 50 jaar ervaring met het verkopen van Verse Noten op diverse markten in het land!

Let op! Uw bestelling gaat pas in werking als het volledige bedrag bij Versenoten.nl binnen is.

De bestelling zal bij u aan huis worden bezorgd of bij het door u ingevoerde afleveradres.