Categorie: Hazelnoten

Hazelnoten

Hazelnoten zijn zoete nootjes die heerlijk zijn om zo te eten, maar ook lekker zijn om in culinaire gerechten of bijvoorbeeld hazelnoot chocoladepasta te verwerken. Onze hazelnoten zijn echt supernootjes, er zitten namelijk veel belangrijke vitamines (zoals B- en C-vitamines) en omega 6-vetzuren in.

Dit maakt van hazelnoten niet alleen een lekkere maar ook een hele gezonde snack (met uitzondering natuurlijk van de choco hazelnoten: wel lekker, maar minder gezond). Wacht daarom niet veel langer en bestel vandaag nog uw dagverse hazelnoten. 

Verschil hazelnoten met en zonder vlies

De ongebrande hazelnoten met vlies zijn volledig naturel, terwijl de hazelnoten zonder vlies geblancheerd zijn. Dit betekent dat ze kort gekookt zijn om het vliesje eraf te kunnen halen. Hierdoor is de smaak en textuur ervan iets zachter dan die van de hazelnoten met vlies, maar toch net zo lekker!

Hazelnoten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse hazelnoten te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het bereiden en verkopen van onze hazelnoten. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat lekker is en leveren wij onze producten altijd dagvers bij u thuis. 

Om de noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak.

Hazelnoten