Categorie: Pecannoten

Pecannoten

In ons luxe noten assortiment hebben we natuurlijk ook de pecannoot! Pecannoten zijn zoet en romig van smaak, met een onweerstaanbare crunch. Daarnaast zitten ze vol met vitamine E en mineralen, zoals kalium, magnesium en fosfor.

De pecannoten zitten door meerdere van onze notenmixen, maar we hebben ze ook los beschikbaar, zowel gebrand als ongebrand, gezouten en ongezouten. Daarnaast hebben we ook heerlijke zoete pecannoten, die omhuld zijn met een gekarameliseerd laagje suiker. 

Gebruik van pecannoten

Pecannoten zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Ze zijn heerlijk als snack, als onderdeel van een notenmix of om door de havermout te doen. Daarnaast zijn pecannoten uitermate geschikt om te gebruiken als garnering op lekkere baksels of om heerlijke pecan-caramel ijs te maken. 

Pecannoten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse pecannoten te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het bereiden en verkopen van pecannoten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat lekker is en leveren wij onze producten altijd dagvers bij u thuis.

Om de noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak. 

Pecannoten