Categorie: Macadamia's

Macadamia's

Rond, knapperig en vol van smaak! Een van de lekkerste noten in ons assortiment, maar ook erg gezond. De macadamianoot is weliswaar een vette noot, maar 80% van deze vetten zijn de gezonde onverzadigde vetten die essentieel zijn voor een evenwichtig dieet! Daarnaast zijn macadamia's rijk aan vitamines A, B, C en E, en aan mineralen.

Dankzij de veelzijdigheid van de macadamianoot kunt u deze in veel van onze notenmixen terugvinden. Lees voor meer informatie onze blogs over macadamianoten en bestel direct!

Gebruik van macadamia's

Macadamia's zijn zowel gebrand als ongebrand te verkrijgen, en voor de liefhebbers met een beetje zout. Alle varianten zijn heerlijk om gewoon zo te eten, maar de noten zijn ook heerlijk als decoratie op taarten of zoete desserts, of als bijgerecht bij pasta’s en salades. Macadamia olie is geschikt om mee te frituren, te bakken en om over de salade te doen.

Macadamianoten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse macadamia’s te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het bereiden en verkopen van onze macadamianoten. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat lekker is en leveren wij onze producten altijd dagvers bij u thuis. 

Om de noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak. 

Macadamia's