Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens zullen alleen gebruikt worden voor het verzenden van uw bestelling en eventuele vragen of opmerking. Het registreren op Versenoten.nl is niet verplicht! Uw enige voordeel is dat u niet bij elke bestelling die u in de toekomst plaatst, al u gegevens opnieuw hoeft in te vullen maar dat deze voor u worden bewaard en tevoorschijn komen wanneer u inlogt.

Kwaliteit

Vanuit Versenoten.nl streven wij naar de lekkerste maar vooral belangrijk goede verse producten aan u te leveren. Wij verpakken de producten in plastic zakjes die lucht dicht worden geseald en indien mogelijk in een brievenbusdoosje, zodat u niet thuis hoeft te blijven. Zolang u de zakjes dicht bewaart worden zullen de producten minimaal 3 weken hun heerlijke smaak behouden (dicht geldt hoofdzakelijk voor gebakken producten andere producten blijven vaak nog langer goed). Wanneer u de producten gaat gebruiken, maakt u dan het zakje na gebruik weer goed luchtdicht en bewaar deze op koele droge plek om de beste kwaliteit te behouden.

Levertijd

Al onze producten worden verzonden door 'V.O.F De Noot'. Dit bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het verkopen van verse noten op diverse markten in het land! Door de goede doorstroming van het assortiment worden alle producten vers aangeleverd. Wij streven ernaar om de producten zo spoedig mogelijk te verzenden. Doorgaans zal dit 1 tot 2 werkdagen duren. Versenoten.nl is niet aansprakelijk voor vertraging die wordt veroorzaakt door het postbedrijf. Voor het buitenland gelden de levertijden van 2 t/m 7 dagen.

Prijzen/Verzendkosten

Op Versenoten.nl worden alle prijzen inclusief btw aangeboden. Voor de verzendkosten van uw bestellingen hanteren wij de tarieven van PostNL.

Vanaf € 50,- GEEN VERZENDKOSTEN! (alleen voor Nederland)

Voor bestellingen binnen Nederland tot €25,00 wordt €6,85 aan verzendkosten gerekend. Tussen €25,00 en €50,00 wordt €3,95 gerekend en vanaf EUR 50,- is verzending gratis. Voor bestellingen in België en Duitsland wordt € 11,85 gerekend en bij bestellingen vanaf €50,00 EUR 3,95. In de winkelwagen wordt het automatisch berekend.

Let op! Uw bestelling gaat pas in werking als de volledige betaling bij Versenoten.nl binnen is.

Retourneren van u bestelling

Bij Versenoten.nl is het niet mogelijk om producten terug te zenden of te ruilen. Wij werken met verse producten die na het openen of terug zenden niet weer kunnen worden gebruikt. 

Klachten/opmerkingen

Mocht u een klacht of noot-geval hebben, dan kunt u via onze contactpagina contact met ons opnemen. Wij staan er altijd voor open om ons tot een nog hoger niveau te brengen.