Categorie: Muesli

Muesli

Ideaal voor een gezond ontbijt is een heerlijke muesli. Deze kunt u zelf samenstellen met als basis onze driegranen muesli, of neem één van onze kant-en-klare mixen!

De havermuesli is een goed gevulde mix en volledig ongezoet, dus de natuurlijke suikers in de producten zorgen voor een energieke boost in de ochtend! De mueslimix is gevuld met hazelnotenbruine rozijnen en gezoete papajablokjes. Ook dit is een heerlijke mix om door uw yoghurt of kwark te doen voor een goed begin van de dag!

Ontbijtgranen bevatten veel vezels, B-vitamines en mineralen. Dankzij de langzame koolhydraten zorgen ze voor een langdurend verzadigd gevoel, en aangezien ze geen toegevoegd zout of suikers bevatten zijn ze ook erg gezond. Daarom staan granen ook in de schijf van vijf!

Muesli van Versenoten.nl

Wij staan al meer dan 50 jaar op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van ontbijtproducten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis. Ideaal om gezond te ontbijten!