Categorie: Appeltjes gedroogd

Appeltjes gedroogd

De gedroogde appels zijn heerlijk om als snack te eten, of om in een gerecht te verwerken. Ze zijn volledig ongezoet, en dus extra gezond! 

Slechts een kleine hoeveelheid gedroogde appeltjes zorgt al voor een verzadigd gevoel, dus de gedroogde appels zijn ideaal om te eten bij het afvallen! 

Gezondheidsvoordelen van gedroogde appeltjes

De vezels, pectine en mineralen in appels hebben een positieve invloed op het spijsverteringsstelsel, en bevorderd zo onder andere de stoelgang. Daarnaast voorkomt de voedingsstof pectine dat cholesterol zich opbouwt aan de randen van bloedvaten, wat helpt tegen aderverkalking en hart- en vaatziekten. Ook bevatten de gedroogde appels veel ijzer, wat mensen met bloedarmoede kan helpen en de productie van rode bloedcellen verbeterd. 

Gedroogde appels versnellen het metabolisme, en zorgen ervoor dat koolhydraten niet in vet veranderen, maar omgezet worden in energie. Hierdoor zijn gedroogde appels geschikt voor mensen met overgewicht of obesitas vanwege diabetes.

Gedroogde appeltjes van Versenoten.nl

Al meer dan 50 jaar staan wij op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis. 

Appeltjes gedroogd