Categorie: Tutti Frutti

Tutti Frutti

Tutti frutti bestaat uit drie vezelrijke en kaliumrijke fruitsoorten, namelijk abrikozen, appels en pruimen. Deze drie vruchten hebben ieder hun eigen gezondheidsvoordelen, dus met een combinatie profiteert u optimaal. 

Het is dus een lekkere en gezonde mix, die heerlijk is in salades, als tussendoortje of zoals oma’s tutti frutti over de pap!

Gezondheidsvoordelen tutti frutti

De vezels in de vruchten zorgen voor een verzadigd gevoel en stimuleren de spijsvertering. Dit zorgt er onder andere voor dat de afvalstoffen goed afgevoerd worden en de stoelgang bevorderd wordt. Daarnaast zijn deze vruchten ook kaliumrijk. Kalium is een mineraal dat samen met natrium en chloor de bloeddruk reguleert. Kalium heeft hierbij een bloeddrukverlagende werking, en is daarmee belangrijk voor de bloeddruk en gezondheid van het hart. Daarnaast helpt het bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel, waardoor deze beter in evenwicht blijft. 

Tutti frutti van Versenoten.nl

Al meer dan 50 jaar staan wij op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis!

Tutti Frutti