Categorie: Noten Mixen

Er zijn 18 producten.

Item 1-12 van 18 in totaal item(s)

Noten Mixen

Het mooie van een notenmix is dat u alle verschillende gezonde voedingsstoffen van noten en verschillende zuidvruchten in één handje binnenkrijgt. Zo voldoet u al snel aan het advies van de schijf van vijf. Wij snappen dat het moeilijk is om te kiezen uit ons grote aanbod noten pinda's en zuidvruchten. 

Daarom hebben we een aantal heerlijke notenmixen voor u samengesteld. Maak snel kennis met onze populaire notenmelanges en bestel vandaag nog één van onze dagverse notenmixen. Bekijk ons assortiment hierboven!

Een notenmix voor elke gelegenheid

Of u nu op zoek bent naar een heerlijke notenmix voor bij het ontbijt of juist een notenmix zoekt voor een feestje: bij Versenoten.nl weten we wat lekker is. Door onze notenmixen te bestellen heeft u altijd iets lekkers in huis om op tafel te zetten bij speciale gelegenheden. Onze notenmixen zijn uiteraard geschikt voor elke gelegenheid, dus bijvoorbeeld ook als tussendoortje. Ze zijn makkelijk te bestellen en ook snel bij u thuis!

De notenmixen van Versenoten.nl

Alle notenmixen die u op onze website vindt of bij ons op de markt komt kopen, hebben wij vers voor u gemaakt. Inmiddels hebben wij al 50 jaar lange ervaring met het bereiden en verkopen van noten, en dat proeft u! Onze notenmixen zijn heerlijke combinaties van notenpinda’s en diverse soorten zuidvruchten. De mixen worden uitsluitend gemaakt van dagverse noten en pinda’s. Dit maakt onze notenmixen een perfecte aanvulling voor een verantwoord voedingspatroon.

Om de notenmixen zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om het in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de notenmix het langst houdbaar en lekker van smaak.