Categorie: Pistachenoten

Pistachenoten

Onze pistachenoten hebben een heerlijke volle smaak en zijn lekker crunchy. Ze zijn rijk aan vitamines, vezels en mineralen, zoals koper, fosfor, zink en magnesium. Pistachenoten hebben we in verschillende variaties, namelijk: gepeld en ongepeld, gebrand en ongebrand, gezouten en ongezouten.

Daarnaast zitten de pistachenoten door onze super-de-luxe notenmix. Er zijn dus vele combinaties en variaties mogelijk!

Rijk aan vezels

Pistachenoten zijn rijk aan vezels. In 100 gram pistache zit al 9,5 gram vezels. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid hiervan is 30-40 gram per dag. Veel Nederlanders bereiken deze hoeveelheid vaak niet. Het voedingscentrum heeft de richtlijnen 30-40 gram vezels per dag niet voor niks opgesteld, dus probeer je eraan te houden! Vezels zorgen namelijk voor een goede darmwerking en kan obstipatie(verstopping) voorkomen.

Gebruik pistachenoten

Pistachenoten zijn heerlijk om zo te eten, maar ook lekker om in koekjes te doen, om te gebruiken als garnering bij het bakken of om door de yoghurt, granola of salade te doen. Daarnaast zijn de pistachenoten ook perfect om zelf pistache-ijs mee te maken!

Pistachenoten van Versenoten.nl

Versenoten.nl is uw notenshop om voordelig verse pistachenoten te bestellen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het bereiden en verkopen van pistachenoten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat lekker is en leveren wij onze producten altijd dagvers bij u thuis.

Om de noten zo lang mogelijk goed te bewaren, kunt u deze het beste afgesloten bewaren in een keukenkast. Het beste is om ze in een bakje of trommel te bewaren. Zo blijft de noot het langst houdbaar en lekker van smaak. 

Pistachenoten