Gebrande Noten Gebrande macadamia's gezouten Verse gezonde noten

Online gebrande of ongebrande Macadamia noten bestellen.

Bij Versenoten.nl bent u aan het juiste adres voor de lekkerste en gezondste macadamia noten. Wij hebben rauwe macadamia noten en gebakken macadamia noten, zowel gezouten als ongezouten.

Macadamia noten zijn hele gezonde noten, ze zijn een rijke bron van vitamine zoals vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5 en vitamine B6.

In de macadamia noot zitten nog meer mineralen, o.a. mangaan en koper. Ook zit er ijzer, magnesium, fosfor, zink, calcium, kalium en seleen in dit smaakvolle nootje.

Macadamia noten zijn goed tegen hart- en vaatziekten. Macadamianoten hebben een hoger percentage aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren als olijfolie.

Net zoals amandelen en walnoten kunnen macadamianoten erg goed helpen in een dieet dat hart- en vaatziekten voorkomt. Het eten van macadamia zorgt ervoor dat er minder cholesterol vast hecht aan de wanden van de bloedvaten waardoor de kans op aderverkalking verkleint. In de slipstream van dit feit ontstaat daarmee een verlaagde kans op hoge bloeddruk waardoor het risico op alle hart- en vaatziekten verkleind wordt.

Wacht dus niet langer en bestel deze gezonde Macadamia noten online.