Categorie: Ananas

Ananas

Zowel de gezoete als de ongezoete ananas zijn heerlijk om als snack of snoepje te eten. Ze zorgen voor een energieboost waardoor u er weer even tegenaan kunt!

Ananas is te combineren met ander gedroogd fruit, maar kan ook gebruik worden in (bak)gerechten zoals cakes. Daarnaast is het ook lekker om door het ontbijt te doen voor een goed begin van de dag.

Voordelen ananas

Ananas is bijzonder rijk aan een aantal rijk vitaminen, zoals vitamine A (betacaroteen), B1, B6, B11, C en E. De B-vitamines zorgen voor het zenuwstelsel en de hersenen, terwijl de vitamine A onder andere het immuunsysteem versterkt.

Daarnaast bevat ananas ook diverse mineralen, zoals calcium, kalium, natrium, magnesium, mangaan, ijzer, koper, zink en fosfor. Deze hebben onder andere invloed op de bloeddruk en de opbouw en sterkte van botten, bloedcellen en eiwitten.

Gedroogde ananas van Versenoten.nl

Al meer dan 50 jaar staan wij op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van verse producten zoals zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis.