Categorie: Bananenchips

Bananenchips

Bent u op zoek naar een gezond alternatief voor ongezonde crunchy tussendoortjes, maar wilt u nog steeds iets zoet eten? Dan zijn bananenchips het perfecte alternatief!

Onze bananenchips zijn gezoet met honing om de juiste textuur en smaak te creëren. Heerlijk om als tussendoortje te eten, of om door de muesli te doen!

Voordelen bananenchips

Bananenchips bevatten een redelijke hoeveelheid kalium, namelijk 400 milligram kalium per 100 gram bananenchips. Kalium reguleert samen met chloor en natrium de vochtbalans en bloeddruk in het lichaam. Kalium en natrium zorgen samen voor een goede geleiding van zenuwprikkels, hierdoor trekken de spieren op de juiste manier samen.

Daarnaast zijn onze bananenchips rijk aan fructose en sucrose, deze zorgen voor een directe energielevering voor het lichaam. Hierdoor krijgt u een goede energieboost!

Bananenchips van Versenoten.nl

Al meer dan 50 jaar staan wij op diverse markten, en hebben zo een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van zuidvruchten. Hierdoor weten wij precies wat lekker is en leveren wij alle producten vers bij u thuis. 

Bananenchips