Walnoten een echte superfood - Versenoten.nl
BLOG

Walnoten een echte superfood

Walnoten zijn gezond

Koop voordelig uw walnoten online bij Versenoten.nl

Bij Versenoten.nl bent u aan het juiste adres om online walnoten te kopen, voordelig en online.U kunt kiezen uit gepelde walnoten of walnoten in dop. Wij kiezen alleen voor topkwaliteit noten, en door onze goede doorstroming zijn alle walnoten dagvers.

Waarom zijn Walnoten gezond?

Noten zijn gezond en de allergezondste noot is de walnoot. Walnoten worden niet voor niets een superfood genoemd. Niet alleen helpen ze goed tegen stress en een hoge bloeddruk. Ook verlagen ze de kans op hart- en vaatziekten en verbeteren ze bij mannen de kwaliteit van het sperma.

Walnoten zitten boordevol goede voedingsstoffen.

Naast omega-3-vetten en vezels bevatten walnoten magnesium, vitamine E, polyfenolen, eiwitten, kalium, plantensterolen, vitamine B6, arginine, melatonine, koper en zink.

Antioxidanten

In vergelijking met andere rauwe noten hebben walnoten de meeste antioxidanten. Deze kunnen cellen in het menselijk lichaam beschermen tegen vrije radicalen.In walnoten zitten veel vetten, maar dat zijn vooral gezonde onverzadigde vetten. Deze helpen het cholesterolniveau in het bloed te verlagen en verminderen daarmee het risico op hart- en vaatziekten.

Stoelgang

Heb je regelmatig last van obstipatie? Walnoten kunnen daar bij helpen. Door de vezelrijke walnoot dagelijks aan je dieet toe te voegen, zal je stoelgang verbeteren.

Stress

Amerikaanse wetenschappers hebben ontdekt dat dagelijks een handje walnoten eten ook helpt tegen stress en een hoge bloeddruk. Proefpersonen die een dieet volgden met walnoten op het menu bleken beter op stress te reageren.

Sperma

Uit een ander onderzoek blijkt dat walnoten tevens goed zijn voor het sperma. Onderzoekers van University of California ontdekten dat bij mannen die twaalf weken iedere dag walnoten eten de spermakwaliteit aanzienlijk verbetert. Waarschijnlijk dragen de omega-3-vetten die in de walnoten zitten hier aan bij.

Word je dik van walnoten?

Walnoten mogen dan gezond zijn, toch schrappen veel mensen die aan de lijn doen noten van het menu. Omdat ze denken dat je dik wordt van noten. Maar dat is helemaal niet waar. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die regelmatig noten eten een lager lichaamsgewicht, BMI en een slankere taille hebben dan mensen die geen noten eten. Hou het wel bij één handje, zo'n 50 gram walnoten, per dag.

Bij Versenoten.nl bestelt u Rauwe walnoten al vanaf 100 gram. U kunt veilig betalen via uw eigen bank met iDEAL of met Paypal. Wij maken gebruik van snelle levering.

Waarom walnoten online bij Versenoten.nl bestellen?

  • Snelle levering
  • Jarenlange ervaring
  • Alle producten dagvers
  • Vanaf 35 euro GEEN verzendkosten

Wacht dus niet langer en bestel bij ons die voordelige en gezonde hazelnoten.