

Heerlijk om traditionele griesmeelpap van te maken.
Verpakt per 200 gram.
Breng een liter melk aan de kook en voeg al roerend het gehele bakje griesmeel toe. Laat het geheel zo'n 7 minuten doorkoken totdat het opgedikt is. Blijf continu roeren!
Spoel de vorm waarin u de pudding wilt doen om met koud water, doe de griesmeel erin en laat het geheel afkoelen en opstijven.
Wilt u griesmeelpap maken? Laat dan het geheel minder lang koken, zodat het minder dik wordt.
Eet smakelijk!
Product bevat: gluten, noten
Product kan sporen bevatten van: aardnoten (pinda's)
Per 100 gram:
Energie kJ | kcal: | 1589 kJ | 376 kcal |
Vetten: | 4,0 g |
Waarvan verzadigd: | 0,4 g |
Koolhydraten: | 74,8 g |
Waarvan suikers: | 37,9 g |
Eiwitten: | 6,9 g |
Zout: | 0,008 g |
Tarwegriesmeel, Suiker, Amandelen, Citroen (suiker, citroen, gemodificeerd aardappelzetmeel), Verdikkingsmiddel (E414), Aroma, Maltodextrine