Hennepzaad Hennepzaad Verse gezonde noten
  • Hennepzaad Hennepzaad Verse gezonde noten

Hennepzaad

€ 2,75
Inclusief belasting

De hennepzaad heeft vele gezondheidsvoordelen en is alvast voor u gepeld, dus makkelijk in gebruik! Een echte superfood!

Verpakt per 175 gram. 

Aantal

Gezondheidsvoordelen

Hennepzaad bevat de negen essentiële aminozuren die u via voeding moet binnenkrijgen. Deze aminozuren zijn cruciaal in weefselgroei- en herstel. Hierdoor is hennepzaad een geschikt alternatief voor dierlijke eiwitbronnen.

Vetten en arginine

Hennepzaad bestaat voor 90% uit gezonde, onverzadigde vetten. Deze vetten zorgen ervoor dat het HDL-cholesterol, de gezonde cholesterol wordt verhoogd. Hierdoor wordt het risico op hart- en vaatziekten verlaagd. Ook bevat hennepzaad een redelijke hoeveelheid arginine. Arginine wordt gebruikt om stikstofoxide in het lichaam te produceren, dit zorgt ervoor dat de bloedvaten verwijden en de bloeddruk verlaagt.

Mineralen

Hennepzaad bevat een grote hoeveelheid kalium. Kalium reguleert samen met chloor en natrium de vochtbalans en bloeddruk in het lichaam. Natrium verhoogt de bloeddruk en kalium verlaagt de bloeddruk. Daarnaast is hennepzaad een goede bron van calcium, ijzer en magnesium. Dit zijn mineralen die zorgen voor een goede botstructuur.

Allergenen

Product kan sporen bevatten van: aardnoten (pinda's), noten

Voedingswaarde

Per 100 gram:

Energie kJ | kcal: 2453 kJ | 592 kcal
Vetten: 48,8 g
Waarvan verzadigd: 4,6 g
Koolhydraten: 4,7 g
Waarvan suikers: 1,5 g
Eiwitten: 31,6 g
Zout: 0,013 g

Ingrediënten

Hennepzaad

  • Veilig bestellen Veilig bestellen
  • Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,- Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,-
  • Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker. Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker.