Walnoten in dop Hollands Walnoten in dop Zuid-Holland Verse gezonde noten
  • Walnoten in dop Hollands Walnoten in dop Zuid-Holland Verse gezonde noten
  • Walnoten in dop Hollands Walnoten in dop Zuid-Holland Verse gezonde noten

Walnoten in dop Zuid-Holland

€ 2,95
Inclusief belasting

Onze walnoten komen uit een boomgaard in Zuid-Holland. Ook hier kiezen wij natuurlijk alleen de beste kwaliteit, zodat u kunt genieten van de heerlijke zachte en romige smaak van walnoten.

U kunt bestellen per 400 gram.

Lees hier hoe gezond walnoten zijn.

Aantal

Gezondheidsvoordelen walnoten

Goed geheugen

Walnoten bevatten magnesium: een mineraal dat onder andere bijdraagt aan gezonde spieren en botten, een goed gebit, de energieproductie en een goed geheugen en concentratievermogen. Daarnaast bevatten walnoten andere stoffen die goed zijn voor de hersenen, waardoor het eten van walnoten een positief effect kan hebben op het leervermogen, de geheugen en de aanmaak van nieuwe zenuwcellen.

Hart en bloedvaten

Walnoten kunnen bijdragen aan een gezond hart en bloedvaten, met dank aan o.a. de omega 3-vetzuren, de magnesium en de vitamine E. Ze verlagen diverse risicofacturen die kunnen leiden tot hart- en vaatziektes. Voorbeelden van die risicofactoren zijn een te hoge LDL-cholesterol, een te hoge bloeddruk en ontstekingen. 

Vezelrijk

Walnoten bevatten veel vezels. Deze zorgen voor een gezond darmstelsel, een stabiele bloedsuikerspiegel en een verzadigd gevoel. De vezels vertragen de opname van suiker en koolhydraten, waardoor u langer een verzadigd gevoel heeft en schommelingen in bloedsuikerspiegel voorkomen worden. Dit maakt het makkelijker om ongezonde tussendoortjes over te slaan.

Allergenen

Product bevat: noten

Product kan sporen bevatten van: aardnoten (pinda's)

Voedingswaarde

Per 100 gram:

Energie kJ | kcal: 2945 kJ | 714 kcal
Vetten: 68,1 g
Waarvan verzadigd: 6,1 g
Koolhydraten: 5,4 g
Waarvan suikers: 2,9 g
Eiwitten: 15,9 g
Zout: 0,03 g

Ingrediënten

Walnoten

  • Veilig bestellen Veilig bestellen
  • Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,- Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,-
  • Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker. Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker.