Pistachenoten Gebrande pistachenoten ongezouten Verse gezonde noten
  • Pistachenoten Gebrande pistachenoten ongezouten Verse gezonde noten

Gebrande pistachenoten ongezouten

€ 4,95
Inclusief belasting

De veelzijdige pistachenoot met een heerlijke unieke, crunchy smaak!

Heerlijk als gezonde snack of om te gebruiken als decoratie.

Gewicht
  • 250 gram
  • 500 gram
  • 750 gram
  • 1 kg
Aantal

Gezondheidsvoordelen pistachenoten

Afvallen

Pistachenoten zijn vezelrijk. Ze zorgen dus voor langdurig verzadigd gevoel, wat de drang om ongezondere producten te eten kan verlagen. Daarnaast zorgt het pellen van pistachenoten voor vertraging, en zorgt dus bewustwording van wat u eet. Dit voorkomt dat u achteloos blijft eten, wat kan helpen in het afvaltraject.

Mineralen

Pistachenoten bevatten meerdere mineralen, zoals calcium, fosfor, ijzer, kalium, koper en magnesium. Deze mineralen hebben ieder hun eigen specifieke functies, maar ze zijn o.a. belangrijk voor de vorming en onderhoud van botten, bindweefsel en gebit, voor de opbouw van eiwitten, de werking van het afweersysteem en voor de goede overdracht van zenuwprikkels.

Vitamines

Deze noten bevatten ook veel vitamines, namelijk vitamines B1, B2, B6, B11, C en E. De vitamines uit het vitamine B-complex zijn onder andere goed voor het hart en zenuwstelsel, het gezichtsvermogen, de huid, het geheugen en de levering van nieuwe energie bij vermoeidheid. Daarnaast hebben ze nog vele andere voordelen.

Antioxidanten

Pistachenoten zitten vol antioxidanten! Deze stoffen werken ontstekingsremmend, en kunnen een positief effect hebben op het immuunsysteem, de huid en de ogen. Zo kan de kans op oogaandoeningen zoals leeftijd gerelateerde staar en achteruitgang van het zicht kleiner worden.

Verlaging risico hart- en vaatziekten

Het merendeel van de vetten in pistachenoten zijn onverzadigde vetten. Deze vetten zijn goed voor het cholesterol, waardoor het risico op dichtslibben van de bloedvaten kleiner wordt. Daarnaast kunnen pistachenoten een verlagend effect hebben op de bloeddruk en zijn ze antioxidantrijk. Dit verkleint de kans op hartziektes.

Allergenen

Product bevat: noten, soja

Product kan sporen bevatten van: aardnoten (pinda's)

Voedingswaarde

Per 100 gram:

Energie kJ | kcal: 2574 kJ | 620 kcal
Vetten: 45,4 g
Waarvan verzadigd: 5,6 g
Koolhydraten: 27,5 g
Waarvan suikers: 7,7 g
Eiwitten: 20,3 g
Zout: 0,003 g

Ingrediënten

Pistache noten, Soja olie

  • Veilig bestellen Veilig bestellen
  • Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,- Wij verzenden binnen twee werkdagen en gratis verzending vanaf EUR 5-,-
  • Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker. Ieder dag vers gebrand! Gegarandeerd lekker.