

Perfect om heerlijke amandelgriespap of -pudding van te maken!
Verpakt per 200 gram.
Breng een liter melk aan de kook en voeg al roerend het gehele bakje griesmeel toe. Laat het geheel zo'n 7 minuten doorkoken totdat het opgedikt is. Blijf continu roeren!
Spoel de vorm waarin u de pudding wilt doen om met koud water, doe de griesmeel erin en laat het geheel afkoelen en opstijven.
Wilt u griesmeelpap maken? Laat dan het geheel minder lang koken, zodat het minder dik wordt.
Eet smakelijk!
Product bevat: gluten, noten
Product kan sporen bevatten van: aardnoten (pinda's)
Per 100 gram:
Energie kJ | kcal: | 1589 kJ | 376 kcal |
Vetten: | 4,0 g |
Waarvan verzadigd: | 0,4 g |
Koolhydraten: | 74,8 g |
Waarvan suikers: | 37,9 g |
Eiwitten: | 6,9 g |
Zout: | 0,008 g |
Tarwegriesmeel, Suiker, Amandelen, Citroen (suiker, citroen, gemodificeerd aardappelzetmeel), Verdikkingsmiddel (E414), Aroma, Maltodextrine