De Superfood Inca Bessen.

Ook deze bes uit Zuid Amerika heeft de weg naar de eetbewuste consument gevonden. Deze bessen worden volledig gerijpt geoogst en op een natuurlijke wijze gedroogd. Omdat de incabes fris van smaak is, is het een (h)eerlijke combinatie met andere zoete(re) bessen. U kunt over deze bes veel lezen op internet. Hoewel het allemaal niet wetenschappelijk is onderbouwd, valt niet te ontkennen dat deze best thuishoort in het rijtje van zgn. Superfood.

Inca bessen bevatten de volgende vitamines:
vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B6, vitamine B11, vitamine B12, en vitamine C. Daarnaast bevatten inca bessen ook een aantal mineralen en spoorelementen, te weten: calcium, fosfor, kalium, koper, ijzer, magnesium, mangaan, selenium, sodium, en zink.

Inca bessen zijn echt een gezonde snack, heerlijk in de yoghurt en als ingredient in het nagerecht.

Bij Versenoten.nl bestelt u de Inca Bes gemakkelijk en veilig online. Wij bieden ze aan per 200 gram. Ook in onze Superfood mix zitten Inca Bessen, deze mix is gezond en heerlijk om toe te voegen aan bijvoorbeeld yoghurt.

U kunt bij ons veilig betaling via uw eigen bank door iDEAL, Paypal of overboeking. Nadat wij de betaling hebben ontvangen leveren wij de producten snel. U ontvangt bv de Inca Bessen in gesealde zakjes per 200 gram zodat u de bessen goed kunt bewaren, houdt hiervoor de zakjes luchtdicht en niet op een vochtige plek, een tupperware bakje in een keukenkastje is prima!

Dus geniet van Snelle Levering, Vanaf €35,- GRATIS verzending en dagverse producten!

Versenoten.nl wenst u veel smaakgenot!