Rauwe en gebrande (gebakken) amandelen - Versenoten.nl
BLOG

Rauwe en gebrande (gebakken) amandelen

gebrande-amandelen-met-vlies-ongezouten.

Rauwe en Gebakken Amandelen met of zonder vlies.

Amandelen is een hele gezonde nootsoort, met name rauwe amandelen. De voordelen die amandelen kunnen bieden voor de gezondheid zijn verhoogde hersenactiviteit, gezond hart en bloedvaten, en het op peil houden van het cholesterolgehalte. Ook beschermen ze bij diabetes (suikerziekte) en kanker, helpen ze zwangere vrouwen en hun ongeboren baby’s, stimuleren ze het immuunsysteem en werken ze ontstekingsremmend. Ook reguleren amandelen de bloeddruk, zorgen ze voor sterke botten, helpen ze je gewicht op peil te houden en voorkomen ze constipatie. Als klap op de vuurpijl zijn ze een gezonde bron van energie om de dag door te komen.

Bij Versenoten.nl bestel je rauwe en gebakken amandelen gemakkelijk en voordelig online. Je betaalt veilig via je eigen bank met iDEAL, Paypal en/of overboeking. U kunt de amandelen al vanaf 100 gram bestellen, ideaal voor een recept of om deze nootsoort te proberen.

Amandelen kun je heerlijk verwerken in yoghurt, taarten, cupcakes, etc. Wij bieden ook een gezonde rauwe noten mix aan waar ook amandelen aan zijn toegevoegd, heerlijk gezond!

Wacht niet langer met bestellen en geniet van de snelle levering en gratis verzending vanaf € 40,-.